За поръчки: 02 974 4466 | 0885 903 293

Мандра Фермер

Мандра Фермер

Мандра Фермер

Мандра ФЕРМЕР се намира в централна южна България- в подножието на Стара планина, на 5 км от курортния град Павел Баня – в село Асен. Мандрата е специализирана в производство на кисело мляко от краве мляко, биволско мляко, овче мляко, козе мляко и смес от тях.
При производството се използват традиционни български закваски.
Киселото мляко се предлага в стъклен буркан, което му придава автентичния вкус и аромат на българското кисело мляко от доброто старо време.

Биволско Мляко

На пазара в момента предлагаме 2 вида биволско кисело мляко :

  • Биволско кисело мляко – стъклен буркан, 0.530 кг.
  • Кисело мляко „Смес” /70% краве и 30% биволско/-семейна опаковка в стъклено гърне, 1.6 кг.

Краве мляко

За производствения процес ползваме традиционна българска закваска, даваща специфичния аромат и вкус на млякото. Фермерското кисело мляко може да се използва за заквасване при домашни условия.

Овче Мляко

Овчето мляко е млякото на столетниците…
Неповторимите качества на овчето мляко са познати още от най-древни времена. По химичен състав овчето мляко надминава значително кравето. Овчето мляко освен, че е с близо двойно по-висока масленост, съдържа повече калций, фосфор,кобалт, витамини от В-комплекс, вит.А, вит.Д, незаменими аминокиселини. То се усвоява по-добре от организма.
Произвежданото от нас овче кисело мляко е в стъклени опаковки от 530 гр.

Козе Мляко

Козето мляко е най-близко по състав до майчиното.
Според експерти козето мляко отговаря повече на физиологичните нужди на човека , отколкото кравето мляко . Тъй като козите се хранят основно с корите на дървета и храсти, козето мляко съдържа в пъти повече силиций, калий и кобалт в сравнение с другите млека. Мазнините в него са в лесно смилаема форма. Този полезен продукт дарява хората с младост и здраве.
Произвежданото от нас козе кисело мляко е в стъклени буркани – 530 гр.

Връзка с нас

Адрес

София, кв. Бусманци
ул. “Просвета” №14
Пн-Сб 9:00 до 19:00

Телефони

Тел./Факс: (02) 974 44 66
Мобилен: 0885 903 293
Мобилен: 0878 903 293