За поръчки: 02 974 4466 | 0885 903 293

За нас

За нас

Аградо М лого вертикално

От създаването си преди 16 години Фирма Аградо М се занимава с търговия на едро на хранителни стоки. От 1998 сме позиционирани на българския пазар и през последното десетилетие успяхме да се утвърдим и спечелим доверието на нашите клиенти и бизнес партньори. Ние внимателно пазим тези отношения чрез професионализъм, опит и старанието на нашите служители. Основите на нашата компания са надеждност, точност и безкомпромисно качествени стоки и услуги.

В началото започнахме с дистрибуция и доставка на висококачествените продукти с марката КФМ. Към този момент наши доставчици са: МАНДРА ФЕРМЕР, КФМ ООД, ЖОСИ ООД, ФИВЕПИ ООД, ЖЪЛТУША и много други. Подбраната гама от млечни продукти, месо и месни продукти, риба, маслини, консервирани храни, които предлагаме са с утвърден вкус и разпознаваемост сред купувачите. Аградо М поддържа контрол над стоките от момента, в който влизат в склада до момента на доставката им. След инвестиции, направени в закупуване на ново оборудване, складова база, редизайн на опаковките, започва и предлагането на нашия нов продукт – Краве сирене Трапеза.

Нашата мисия е предлагането на най-новите и качествени продукти в страната, така че да осигурим богат асортимент, високо качество и приемливи цени на продуктите за нашите крайни потребители. Ние винаги се опитваме да бъдем новатори в нашата работа и да представяме нови вкусове на клиентите си. Искаме да отговорим на изискванията на най-изтънчените и най-взискателните потребители, които се радват на добри и качествени продукти. В същото време ние се вслушваме в техните нужди и се стремим чрез обратна връзка да подобрим работата си, така че да достигнем до всеки, който иска да се наслаждава на най-добрите продукти на пазара.

Въпреки това, ние не почиваме на лаврите си, Аградо М се развива бързо и това е защото предлагаме подбрана и все по-богата гама от продукти.

Каним ви да си сътрудничим – при особено вкусни обстоятелства!

Връзка с нас

Адрес

София, кв. Бусманци
ул. “Просвета” №14
Пн-Сб 9:00 до 19:00

Телефони

Тел./Факс: (02) 974 44 66
Мобилен: 0885 903 293
Мобилен: 0878 903 293